Skip to content

Silketrykk

Silketrykk er uten tvil den mest allsidige over alle trykkeprosesser som er ute på markedet.
Silketrykk eller serigrafi er en grafisk trykkemetode for bilder der trykkfargen blir overført til underlaget gjennom en stram finmasket duk der motivet er avtegnet med lakk som en sjablong eller stensil med åpne og tette partier. Begrepet brukes både om teknikken og om avtrykket etter teknikken, det vil si det trykte bildet. Silketrykk egner seg til tekstil, kermikk, glass, metall, plast og de fleste underlag i tillegg til papir. Dette kan vi. Prøv oss.

Transfertrykk

Transfertrykk er perfekte trykkmetoden for bagger, jakker, capser og lignende. Kan også brukes på t-skjorter og gensere. Transfer trykkes først på spesialpapir som gjør at du kan montere det på plagget med varmepresse.
Transfer kan derfor trykkes opp i strørre opplag, legges så på lager for oppbevaring og kan derfor trykkes på etter kundes behov og ønske.
Du har også mulighet for å trykke flere logoer på samme «ramme» som gjør at du kan trykke opp flere tall eller logoer hvor kostpris dermed blir billigere.

Gaveartikler

Vi kan levere alt innen gaveartikler til store og små prosjekter. Banner – Beachflagg – Kopper – Glass – Nøkkelbånd – Reklameflagg – Paraply – Gensere – Tskjorter – Jakker – Skjorter – Plakater m.m.
Kontakt oss.

Back To Top